+31 6 42 30 44 31 info@barrierbusters.nl
Selecteer een pagina

Software. Voor jou.

Ons in-house ontwikkelde ondersteunende software pakket, BBB Assist, is gemaakt om jou als ondernemer te ontzorgen, niet om nieuwe zorgen te introduceren.

Waar je bij andere software pakketten eerst de dikke handleiding moet lezen of uurtje-factuurtje consultancy trajecten moet doorlopen, zorgen wij ervoor dat na afloop van het traject alles klaar staat zodat je zorgeloos kunt ondernemen. Met ruimte en rust om aan jouw bedrijf te werken.

Krachtig, maar toch overzichtelijk en eenvoudig in gebruik. 

Voordelen van werken met BBB Assist

BBB Assist is gebouwd door goed naar wensen van de gebruikers te luisteren. Zo is BBB Assist uitgegroeid tot volwaardig digitaal besturingssysteem voor jouw onderneming. Met onder andere:

Tijdens het traject van 3 maanden richten we BBB Assist zo in dat je er direct mee aan de slag kunt. BBB Assist is gemakkelijk te gebruiken, maar kent ook vele mogelijkheden! De kosten voor de eerste 3 maanden licentie van BBB Assist zijn inbegrepen.

Relatiemanagement

Compleet Customer Relationship Management met overzicht per klant, met duidelijke vervolgstappen om jouw klant verder te helpen.

i
Offertes, opdrachtbevestingen, facturen

Professioneel ogende documenten. Met grote flexibiliteit in te richten. Met 1 druk op de knop te genereren en te versturen.

Online klant omgeving

Eigen omgeving voor jouw klant waar hij rustig alle documenten en communicatie kan teruglezen. Uiteraard met degelijke professionele uitstraling in jouw huisstijl. Goed ogend op zowel mobiel, tablet als computer.

Marketing automation

Om het proces van jouw onderneming te stroomlijnen en te zorgen dat automatisch gaat, wat automatisch kan. 

Geïntegreerde communicatie

Email, whatsapp, berichten, VOIP calling. Alles overzichtelijk op 1 plek.

Statistieken

Overzichtelijk dashboard zodat je altijd inzicht hebt in de status van jouw onderneming. Zodat je in kunt grijpen waar nodig. Of uitbouwen waar mogelijk.

Netwerk van professionals

Niemand kan alles alleen. Daarom hebben wij een netwerk opgebouwd van professionals die kunnen helpen met allerlei expertises die tijdens het uitbouwen van ondernemingen gewenst zijn, zoals:

  • Positionering
  • Content marketing en social media
  • Growth hacking
  • Accountancy en administratie
  • Telefonie en receptie services 
  • Print en webdesign
  • Search Engine Optimalisation (SEO)
  • Search Engine Advertising (SEA)