+31 6 42 30 44 31 info@barrierbusters.nl
Selecteer een pagina

Van ‘in de business’

Naar ‘aan de business’!

In 3 maanden

Lees meer over onze manier van werken, hoe we ondernemers helpen om uit de operatie te komen om weer ‘in control’ te zijn.

Elke stap is vrijblijvend. Niet tevreden? Dan betaal je niet voor de rest.

Start vrijblijvend

Elk traject start met een oriënterend gesprek. In dit gesprek bespreken we de mogelijkheden van het traject en geven we verdere uitleg over waar BBB in kan bijdragen. Maar vooral, we kijken samen met jou naar jouw business en identificeren zo de knelpunten.

Elke onderneming is anders. Elke onderneming heeft een andere unieke propositie die belangrijk is in het vervullen van de behoefte van klanten. Daarom is er ook geen one-size-fits-all oplossing. Maar zal er een stappenplan gemaakt moeten worden speciaal voor jouw onderneming.

In 1 a 2 weken ontdekken we van twee kanten of het de moeite is om verder te gaan. 

Klikt het niet? Dan gaan we na deze sessie uit elkaar en brengen we niets in rekening.

Ter waarde van €450,-
Inbegrepen in onze BBB 3-maanden-traject prijs van €3950,-

Vervolgens doorpakken

Naar aanleiding van de knelpunten gevonden in het start gesprek gaan we aan de slag.

Denk hier bijvoorbeeld aan het automatiseren van het offerte traject, om met een paar muisklikken een nieuwe potentiele klant een gepersonaliseerde offerte te sturen. Indien nodig schakelen we zelfs designers in om het er allemaal nog professioneler uit te laten zien.

Of we implementeren een set automatische acties om jouw proces nog vloeiender te laten verlopen. Zodat iedereen in jou team altijd overzicht heeft wat hem of haar te doen staat. En jouw klant zich in de watten gelegd voelt omdat er altijd snel en adequaat wordt gereageerd!

Ter waarde van €4950,- 

Inbegrepen in onze BBB 3-maanden-traject prijs van €3950,-

Verdere ondersteuning

Nadat de meeste knelpunten verholpen zijn zul je zien dat je handen vrij zult krijgen om te ondernemen. Ondernemen wordt weer leuk!

Om te zorgen dat je toch niet terug valt in de oude situatie zullen we je blijven ondersteunen. Uiteraard met ons home-built software systeem Assist, maar ook met eventuele problemen die je tegen komt en waar je een oplossing voor zoekt. Ook leert de ervaring dat ons netwerk ondernemers kan helpen bij groei van hun onderneming. Bijvoorbeeld met SEO/SEA experts. Of met een designer om ook de nieuwe product lijn stijlvol aan de klant te presenteren.

Assist (inc toegang tot ons netwerk van experts) is €250,- per maand

In onze BBB 3-maanden-traject prijs van €3950,- is 3 maanden licentie voor Assist inbegrepen.